Zaterdag: Op de foto met Jan Smit bij heropening Pearl Middenbaan

BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag (22 oktober) opent Jan Smit de nieuwe winkel van Pearle Opticiens Barendrecht aan de Middenbaan 53A. Na het officiële moment om 15.30 uur hebben klanten de mogelijkheid om met de Volendamse zanger op de foto te gaan.

Na 12 jaar was het tijd om de winkel in een nieuw jasje te steken met een nieuwe collectie. “Natuurlijk bieden wij nog steeds onze vertrouwde service en kwaliteit”, aldus Nicole van den Berg-Donkervoort, franchisenemer bij Pearle Opticiens Barendrecht. “Wij zijn erg trots op onze vernieuwde winkel aan Middenbaan 53A en kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen aanstaande zaterdag. En dat Jan Smit onze winkel komt openen is natuurlijk helemaal geweldig en een mooie kans voor zijn fans om met hem op de foto te gaan.

Op de foto met Jan Smit

Jan Smit is sinds een aantal maanden het gezicht van Pearle en zal de vernieuwde winkel openen. Na de officiële opening om 15.30 uur krijgen alle fans in en om Barendrecht de kans om met hem op de foto te gaan. Speciaal voor de gelegenheid heeft Pearle een reclamebord (‘abri’) ontwikkeld waar je samen met Jan in kunt. Zo word je zelf onderdeel van een echte Pearle reclame met Jan Smit! Een professionele fotograaf maakt een mooie foto van jou en Jan samen in de abri. Iedereen die een foto van zichzelf samen met Jan in de winkel laat zien of deelt op Facebook, Twitter of Instagram met #JanBijPearle ontvangt 20% korting op een aankoop (voorwaarden in de winkel).

Na zijn bezoek aan de Middenbaan staat Jan Smit ‘s avonds in Ahoy voor zijn ‘Elfstedentour’-tour.

Franchisenemer Nicole van den Berg-Donkervoort en haar team kunnen niet wachten om de mensen uit Barendrecht feestelijk welkom te heten in het vernieuwde pand. De winkel is deze week nog gesloten vanwege de verbouwing:
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »