Dorpskerk in Oude Dorpskern van Barendrecht (Dorpsstraat)

BARENDRECHT – Stichting Barendrecht Klassiek organiseert, in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk, op zondag 11 september het eerste concert van het seizoen 2016-2017. Trio Lamy is ontstaan uit liefde voor de kamermuziek en uitdagingen, die het meest compacte strijkerensemble kan bieden. Het trio bestaat uit Robert Cekov (viool), Florin Negreanu (altviool) en Magrita Rondeel (cello).

Zij zullen stukken van Beethoven en Francaix ten gehore brengen. Het belooft een mooi concert te worden door musici, die bijzonder virtuoos zijn en met een grote dramatische intensiteit spelen. Naast hun samenwerking in deze combinatie hebben de musici een grote internationale staat van dienst, zowel solistisch als in diverse (kamer)orkesten en bij festivals.

Concert

Het concert in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) begint om 12.00 uur. Het programma heeft geen pauze. Er is vooraf koffie en thee. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn echter meer dan welkom. De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »