Minifestival aan de Dijk (2015)

BARENDRECHT – [Programma] De lustrumeditie van het Minifestival aan de Dijk wordt op 24 september om 13:00 uur geopend door Tim Akkerman, voormalig zanger en gitarist van Di-rect. De vijfde editie van het Minifestival aan de Dijk heeft als thema: Blik op oneindig. Het belooft een zeer bijzondere vijfde editie te worden.

Evenals voorgaande jaren wordt het publiek uitgenodigd voor een wandeling door het landschap. Onderweg kan men genieten van verrassende, intieme optredens van acteurs, dansers, dichters en musici die hun sporen inmiddels hebben verdiend. Het Minifestival is op zaterdag 24 september van 13:00 tot 17:00 uur te bezoeken aan de Noldijk 126.

Optredens: “Blik op oneindig”

Naast Tim Akkerman treedt ook Mark Lotterman op, een Rotterdamse zanger die al een aantal cd’s op zijn naam heeft staan en in zijn optredens het publiek muisstil weet te krijgen. Daniel Dee en Menno Smit komen wegens groot succes graag nog een keer terug op ons festival, evenals Harmonice uit Barendrecht. Ook Van Bezemwijk en Dennis Smit komen samen met een nieuw programma.

De hele middag is er een podium met live muziek naast het terras met hapjes en drankjes, ook dit krijgt een nieuwe een bijzondere invulling.

Nieuwkomers

Nieuwkomers zijn Emellan, een muzikaal duo uit onze regio en zangeres en storyteller Lena Evora zorgt voor oneindig mooie muzikale sferen vol heimwee en verlangen.
De mobiele cinema is weer aanwezig met de film ‘and again’ van de Barendrechters Yvonne van der Haven en Danny Bliek van Vollemaan, gemaakt tijdens het 48 Hour Film Project Rotterdam.

Kinderen

De kinderprogrammering tussen de strobalen wordt uitgebreid met acts en workshops van onder andere Tante T. Ook zijn er verschillende loslopende acts en iets langere voorstellingen op een nieuwe bijzondere locatie op het festival.

Eten aan de Dijk

In de avond is er het Eten aan de Dijk. De gangen en aankleding worden verzorgd door Maidie van den Bos, met diverse optredens in het landschap.

Het Minifestival aan de Dijk wordt georganiseerd door Yvonne van der Haven van Stichting Vollemaan en Paul Casteleijn Hoveniers.
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »