Theaterlessen voor kinderen: Speel je mee met Tante T?

BARENDRECHT – In samenwerking met Basisschool De Driehoek, biedt Tante T een Brede-School activiteit aan: Tijdens 4 theaterlessen van de improclub leer je van alles over sprookjes, superhelden óf gamen en vloggen op het toneel. De activiteit is niet alleen voor kinderen van basisschool de Driehoek, maar voor iedereen die het leuk vindt!

Er worden ook theaterlessen gegeven aan de Evertsenstraat voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Proefles

Op maandag 7 maart kun je voor €2 een proefles volgen. Vanaf 21 maart geeft Tante T 4 lessen waarbij improvisatie theater centraal staat. Door te improviseren ontwikkelen kinderen niet alleen hun fantasie, ze leren ook te anticiperen op anderen en krijgen meer zelfvertrouwen.

Presentatie voor ouders

De docent, Tessa Vugts, heeft jaren ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en in het Improvisatie Theater. Aan het einde van de cursus is er een presentatie voor de ouders.

Tante T – Improclub: 4 lessen voor €25 vanaf maandag 21 maart 2016.

  • 15:00 – 16:00: Gamen en Vlog op toneel (groep 6/7/8)
  • 16:00 – 16:45 Een koffer vol sprookjes (groep 1/2)
  • 16:45 – 17:45: Welke superheld ben jij? (groep 3/4/5)

Basisschool De Driehoek, Kouwenhoven-akker 14 in Barendrecht. Op maandag 7 maart  is er een proefles voor €2 (inschrijven hiervoor is niet nodig).

Evertsenstraat

Elke dinsdag kun je toneelspelen bij de Improclub van Tante T. Bij De Feestkoeken (kinderen van 5-7 jaar) of De Topsnoepers (8-12 jaar) staat improvisatie theater centraal. Op een speelse manier wordt er toneel gespeeld en bepaalt de docente (Tessa Vugts) sámen met de kinderen wat ze willen leren en doen! Natuurlijk staat er elke week een grote verkleedkoffer klaar en worden er heel veel verschillende spelvormen gespeeld.

Tante T – Improclub: €5 euro voor een losse les.  8 lessen tot aan de meivakantie: €40 euro.

  • 14:45 – 15:45: De Feestkoeken (5 – 7 jaar)
  • 15:45 – 16:45: De Topsnoepers (8 – 12 jaar)

Dr. Schaepmanschool, Evertsenstraat 16 in Barendrecht.

Meer informatie of inschrijven via: tantet.nl / info [@] tantet.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »