Picknick in 't Park in de herkansing op vrijdag 23 en zaterdag 24 september

BARENDRECHT – Organisator Ohio heeft bekend gemaakt dat ‘hét lekkerste en leukste evenement in Barendrecht’, Picknick in ‘t Park, volgende maand in de herkansing gaat. De eerste editie moest in juni van dit jaar worden afgelast vanwege het slechte weer.

De nieuwe datum is vastgesteld op vrijdag 23 en zaterdag 24 september van 15:00 – 23:00 uur. Het evenement zal plaatsvinden in Park Buitenoord.

Foodtrucks

Deelnemers die met een Foodtruck op dit nieuwe Barendrechtse evenement willen staan kunnen zich inmiddels aanmelden. Om deel te kunnen nemen aan Food Truck Festival ‘Picknick in ‘t Park’ dien je vanzelfsprekend in het bezit te zijn van een Food Truck. Tijdens deze editie hanteren de organisatoren een maximale afmeting van 6 meter lengte. Foodtrucks groter dan 5 meter betalen € 25.00 meer.

Op het moment dat je ingeschreven bent gaan we kijken of je aan de criteria voldoet, dit betekent niet dat we je gelijk een plek aan kunnen bieden na je inschrijving. Uiteindelijk maken we een keuze op basis van de uitstraling van je Food Truck, soort eten en natuurlijk originaliteit.

Foto: Foodtrucks in Park Buitenoord tijdens de eerste poging om het evenement te organiseren.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen



« | »