24 juni: Bands CultuurLocaal geven gratis optreden in De Beuk

BARENDRECHT – Aanstaande vrijdag is CultuurLocaal te gast in poppodium De Beuk. Vijf bands laten horen wat ze in hun mars hebben. De toegang voor deze avond is gratis, de deur gaat open vanaf 19:00 uur, aanvang show is 19:30 uur.

De Beuk is al bijna 50 jaar het podium in Barendrecht voor bands en DJ’s om zich voor te stellen aan jongeren in Barendrecht. Op alle vrijdag- en zaterdagavonden kunnen leden en niet-leden bij elkaar komen voor een drankje, een praatje en fijne muziek, maar De Beuk verzorgt ook een afwisselende programmering van live muziek waarbij liefhebbers van hard en ruig en van rustig en melodieus aan hun trekken komen.

Mark Stevens, docent Lichte Muziek van CultuurLocaal geeft les op elektrische gitaar, maar coacht ook een aantal bandjes waarin leerlingen leren om samen te spelen in hun favoriete muziekstijl.

Samenwerking

Eigenlijk is het dus heel logisch dat deze Barendrechtse clubs de handen ineen slaan: De Beuk biedt het podium waar de bands naar zoeken! Aanstaande vrijdag, 24 juni 2016, is het zover. Vijf bands van Mark Stevens gaan laten horen wat ze in hun mars hebben en op deze manier podiumervaring opdoen. De Beuk is te vinden aan de 1e Barendrechtseweg 53-55.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »