Duo piano en zang terug bij Barendrecht Klassiek in de Dorpskerk

BARENDRECHT – Stichting Barendrecht Klassiek organiseert, in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk, op 24 april alweer het vierde zondagmiddagconcert van het seizoen 2015-2016.

Het belooft een mooi optreden te worden door het duo dat in de Dorpskerk het allereerste concert gaf, wat door SBK georganiseerd werd. connie De Jongh (zang) en Kelvin Grout (piano) zullen nu een programma brengen met Engels-Amerikaanse liederen van o.a. Purcell, Gershwin en Bernstein en pianowerken John Field, John Cage en Philip Glass. Naast hun samenwerking in deze combinatie hebben de musici een grote en ook internationale staat van dienst. Ze geven masterclasses, soleren, componeren en doceren.

De begintijd voor het concert in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 12.00 uur. Het programma heeft geen pauze. Er is vooraf koffie en thee. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn echter meer dan welkom. De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »