Kraampjes Dorpsstraat, ZomerFeest Barendrecht 2015

BARENDRECHT – De Barendrechtse zomer begint dit jaar pas echt op 25 juni a.s., wanneer in het oude centrum het ZomerFeest gevierd wordt. Wat daarbij ook dit jaar niet zal ontbreken is de altijd druk bezochte ZomerMarkt. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu een kraam reserveren.

De trend van de laatste jaren volgend rekent de organisatie op een opkomst van zo’n 3.000 bezoekers. Het snuffelend publiek wandelt gedurende de gehele dag langs de 60 kramen van de Middenbaan richting het Gouden Rondje, via het Kerkplein en terug. Men geniet van het gevarieerde aanbod, neemt daarbij de tijd voor de verkoopdemonstraties van de kraamhouders.

Kraam huren

Voor maar €55,= huurt u een overdekte kraam van 4 x 1.20m. Op aanvraag is bij uw kraam ook een stroomvoorziening en eventueel een achterzeil beschikbaar. Bij de plaatsing van de kramen wordt rekening gehouden met een ruime opzet en voldoende aanloop voor iedere kraamhouder. Indien een huurder direct een kraam reserveert voor het WinterFeest op 10 december 2016, ontvangt deze een korting van €10,= op de huur van de WinterFeestkraam.

Aanmelden kan via het reserveringsformulier.

Horeca

Het is kraamhuurders verboden om (fris)dranken, warme dranken, (zwak)alcoholische dranken en etenswaren te verkopen of weg te geven. Het verkopen van deze producten is uitsluitend toegestaan aan door organisatie gecontracteerde horeca-uitbaters. Heeft u belangstelling voor horeca-activiteiten neem dan contact op met de organisatie van door middel van een e-mail aan: kraam@zomerfeestbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »