Veiligheidspost, Middeldijkerplein

BARENDRECHT – Op vrijdag 1 april 2016 van 14.00 tot 17.00 uur wordt de Veiligheidspost aan het Middeldijkerplein feestelijk geopend. Tijdens de opening organiseert de gemeente Barendrecht, samen met de partners op veiligheidsgebied, een informatiemarkt.

Op de informatiemarkt kunt u in gesprek gaan met de deelnemers van de Veiligheidspost: de Nationale politie, brandweer, hennepteam, BOA’s en het wijkteam. Zij presenteren zich aan u in tenten die door kringloopwinkel Opnieuw en Co zijn ingericht als sfeervolle huiskamers. Op deze manier wordt het mogelijk om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan over veiligheid in de wijk of in het algemeen.

Verschillende activiteiten

In de Veiligheidspost wordt de nieuwste informatiefilm getoond over -brandgevaar bij hennepteelt. Het hennepteam informeert u graag over hoe Barendrecht illegale hennepkwekerijen aanpakt! De brandweer en de Nationale Politie hebben een aantal brandweerauto’s en politievoertuigen ter beschikking gesteld om te bekijken.

U bent van harte welkom! Kom gezellig met kinderen, vrienden en kennissen naar dit unieke evenement. Het advies is om met het openbaar vervoer of de fiets te komen gezien de beperkte parkeermogelijkheden in de omgeving.

Speciaal voor kinderen

Wanneer u zich laat informeren op de informatie markt, kunnen de kinderen deelnemen aan een van de speciale kinderactiviteiten. Voor de allerkleinsten is er een springkussen. Ook is het ballonnenduo Marco en Sonja aanwezig en kunnen de kinderen geschminkt worden. Voor de oudere kinderen is er een surfsimulator.

Wijkspreekuren

Vanaf woensdag 6 april 2016 worden in de Veiligheidspost wijkspreekuren op afspraak gehouden. Heeft u ideeën om uw wijk veiliger te maken of vragen over veiligheid en leefbaarheid in uw wijk?  Heeft u vragen over uw woonomgeving? Ervaart u moeilijkheden met uw buren? Of wilt u gewoon kennismaken met de wijkagent(en) en wijkboa’s die in en voor uw wijk werken? Komt u dan vooral naar het wijkspreekuur in de Veiligheidspost!

Spreekuren

  • Woensdagochtend : De brandweer  (9.00 tot 12.00 uur)
  • Woensdagmiddag: De wijkagent  (14.00 uur 17.00 uur) en de Wijkboa (13.00- 17.00 uur)

Afspraak maken

U kunt op diverse manieren een afspraak maken:

  • U kunt op woensdag in de Veiligheidspost een afspraak te maken
  • U kunt 14 0180 bellen en een afspraak maken met de WijkBoa
  • U kunt 0900 88 44 bellen en een afspraak maken met de wijkagent


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »