12-uurs zwemmarathon 'Hulpverleners te water' spetterend van start (Inge de Bruijn zwembad, Barendrecht)

BARENDRECHT – In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 januari 2016 wordt van 19.00 tot 07.00 alweer de vijfde zwemestafette ten behoeve van de Stichting Roparun gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door de drie Roparunteams van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond: Team 046 Safety4units, Team 115 Ambulancedienst en Team 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond.

Op 16 januari om 19.00 uur precies zal burgemeester Van Belzen van de gemeente Barendrecht het startschot lossen.

Hulpverleners

Er nemen weer teams van verschillende hulpverlenende instanties deel aan dit gezellige evenement, waarbij prijzen te verdienen zijn voor het team met de meeste gezwommen baantjes en voor het team met de hoogste opbrengst. Er kunnen nog teams (maximaal 8 zwemmers en 2 verzorgers) inschrijven, het hoeven niet speciaal professionele hulpverleners te zijn, omdat in ieder mens wel een hulpverlener schuilt. Via een berichtje op onze Facebook pagina kunt u informatie opvragen over dit evenement.

Zie ook: 12-uurs zwemmarathon ‘Hulpverleners te water’ spetterend van start

Steunen

Een professionele DJ (TiVo-events) zorgt belangeloos voor de sfeervolle muzikale omlijsting van deze nacht voor doorzetters. Tijdens het evenement kunt u bij het zwembad langskomen en onze teams nog steunen in hun streven om zoveel mogelijk geld op te halen, er staat een collectebus in de hal van het zwembad…..Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »