12-uurs zwemmarathon 'Hulpverleners te water' spetterend van start (Inge de Bruijn zwembad, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanavond (Zaterdag 17 januari 2015) om zeven uur heeft olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn en burgemeester van Belzen het startschot gegeven voor de zwemmarathon ‘Hulpverleners te water’. Het signaal voor de eerste zwemmers om het water in te duiken.

Roparun

De teams van hulpverleners (politie, brandweer, ambulance) proberen in 12 uur tijd zoveel mogelijk baantjes te zwemmen. Ze worden voor hun deelname gesponsord en de opbrengst is voor de Roparun.

Aanmoedigen

De zwemmers liggen nog tot morgenochtend (Zondag 18 januari 2015) 7 uur in het water. Iedereen is van harte welkom om ze aan te moedigen vanaf de tribune en/of door middel van een donatie. De zwemestafette vindt plaats in het Inge de Bruijn zwembad aan de Hamburg in Barendrecht.

Update: Opbrengst € 7045,47Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »