Jeugdkampioenen gehuldigd in sporthal de Driesprong (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Vrijdag 16 januari 2015) werden honderden kinderen gehuldigd in sporthal de Driesprong voor hun sportieve prestaties van het seizoen 2013-2014. Van vrijwel iedere sportclub uit Barendrecht waren kampioenen (tot 12 jaar) aanwezig om op het podium in de spotlight te worden gezet.

Huldigen

De avond begon om 19:00 uur en werd geopend met een dansact van Funky Feet. Vervolgens werden de jeugdige kampioenen individueel of per team het podium op gehaald. Uit handen van wethouder Lennart van der Linden (sport) ontvingen de sporters een presentje van de gemeente en uiteraard de verdiende felicitaties.

Op het podium stond Jos Vis (presentator) de sporters al op te wachten en werden de kinderen gehuldigd: onder luid applaus als echte kampioen(en) het podium afspringen. Voor sommigen een spannend moment, maar vooral heel veel blije gezichten. In de pauze van het 2 uur durende programma kon jong en oud meedansen met Want2Move.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »