Meezingen met Christmas Carols in de Dorpskerk tijdens WinterFeest

BARENDRECHT – De afdeling klassieke zang van ToBe cultuurcentrum organiseert voor de dertiende keer Christmas Carols in de Dorpskerk van Barendrecht op zaterdag 12 december 2015. Ben jij een enthousiaste zanger? Zing dan mee! Kom je liever luisteren? Het concert begint om 15:00 uur en is gratis toegankelijk.

De Carolsdag vindt ook dit jaar weer plaats in samenwerking met Stichting Winterfeest. Zij toveren ieder jaar weer de dorpskern van Barendrecht om in een prachtig kerstplaatje van Charles Dickens. Wat past daar nu beter bij dan een hartverwarmend concert met Christmas Carols in de historische Dorpskerk?

Meezingen?

Elk jaar is het weer een feest om in deze sfeervolle ambiance te zingen. Iedereen met enige koorervaring kan meedoen. Samen vormen we voor deze gelegenheid het Groot Barendrechts Carols Koor. Het geheel staat onder leiding van Mariët Kaasschieter, docent zang klassiek van ToBe. De begeleiding is in handen van Adriaan Hoek. Voor wie de partijen graag instudeert met behulp van een MP3 is de muziek ingezongen, u kunt bij uw aanmelding aangeven of u een MP3 wilt ontvangen. De kosten voor actieve deelname bedragen € 19,50 (inclusief bladmuziek, MP3 en lunch).

Inschrijven kan via de website van ToBe. Aanmelden liefst voor donderdag 4 december.

Programma

  • 09.30-10.00 uur: inloop met koffie ToBe Barendrecht, De Baerne, Buitenlandsebaan 1
  • 10.00-12.30 uur: instuderen muziek
  • 12.30-13.30 uur: gezamenlijke lunch
  • 14.00-14:45 uur: generale repetitie in de Dorpskerk
  • 15.00-16.00 uur: concert (Gratis entree)

Foto: Peter VerheijenBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »