Taxatie tijdens Open Monumentendag bij Historische Vereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Bij de Historische Vereniging Barendrecht is tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 12 september Dhr.A.Bonsaksen van Vendu Notarishuis te gast bij de Historische Vereniging Barendrecht.

Van 11.00 tot 14.00 uur kan het publiek op deze dag terecht in het museum om kunstvoorwerpen, schilderijen, juwelen, zilver, porselein Jugendstil, Art Deco design en andere voorwerpen gratis te laten taxeren. De toegang is gratis.

Taxatie

Een nauwkeurige vaststelling van de waarde is afhankelijk van de conditie waarin het aangeboden voorwerp verkeerd. Vanwege de grote belangstelling tijdens de taxaties op 2 mei vorig jaar kan iedere bezoeker nu op afspraak maximaal drie voorwerpen laten taxeren, zodat er meer tijd beschikbaar is om de voorwerpen te beoordelen. Wilt u verzekerd zijn van een vaste tijdsafspraak, bel dan met mw. Joset Verboom 0180-615728

De openingstijden tijdens de taxaties op zaterdagen 12 september zijn van 11.00 uur tot 14.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Tot ziens in D’Ouwe School Dorpsstraat 150-150a, achter de Dorpskerk, naast de Watertoren in Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »