Auto net niet het water in na botsing met boom en lantaarnpaal Sweelincklaan, Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Om tien over half zeven vanavond (Zaterdag 25 juli 2015) werd een ambulance opgeroepen naar de Sweelincklaan. Een automobilist was hier met zijn auto uit de bocht gevlogen. De auto raakte zwaar beschadigd en kwam net voor het meertje tot stilstand.

Botsing met boom en lantaarnpaal

De auto kwam vanaf de Middeldijk de Sweelincklaan opgereden. Na de eerste bocht raakte hij door onbekende oorzaak de macht kwijt over het stuur. De auto botste met de zijkant tegen een boom en reed vervolgens een lantaarnpaal omver. De auto kwam na de botsingen ongeveer een meter of twee voor de rand van het water tot stilstand. De airbags waren inmiddels uitgeklapt.

Schade

De bestuurder is gecontroleerd in de ambulance, maar kon op eigen kracht verder. De auto raakte zwaar beschadigd en verloor tevens een achterwiel. De auto is weg getakeld door een berger.

Vorige maand vond er ook al een ongeluk plaats op de Sweelincklaan waarbij een bestuurder de macht over het stuur verloor in de bocht en daardoor met twee andere auto’s in botsing kwam.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »