Auto na aanrijding over de kop de sloot in langs Middelweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De hulpdiensten werden vandaag (Zaterdag 11 juli 2015) rond het middaguur met veel mensen en materieel gealarmeerd voor een waterongeval aan de Middelweg. De hulpverlening werd snel afgeschaald toen bekend werd dat de inzittenden van een te water geraakte auto weer op de kant stonden. Vijf brandweervoertuigen werden afgemeld.

Rollen

De auto die in de sloot lag is op de kruising van de Middelweg in botsing geraakt met een andere auto. Door de klap sloeg de auto enkele keren over de kop waarna deze, wonder boven wonder, met de wielen naar beneden in de sloot tot stilstand kwam. Op zijn weg richting de sloot klapte de auto nog op een verkeersbord.

De inzittenden van beide voertuigen zijn met de schrik vrijgekomen. Een ambulance heeft enkele inzittenden gecontroleerd, maar ze bleken geen letsel op te hebben gelopen. De auto is rond half twee door een berger uit de sloot gehaald.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »