Auto inbreker op fiets aan de Voordijk vergeet verlichting en valt door de mand

BARENDRECHT – De politie heeft vannacht (Donderdag 4 juni 2015) een man aan kunnen houden die wordt verdacht van het inbreken in een auto op de Voordijk. De 22-jarige man van Litouwse afkomst (zonder vaste woon of verblijfsplaats) werd vannacht (Donderdag 4 juni 2015) gecontroleerd omdat hij zonder verlichting over de Voordijk fietste. De man had een grote, volle rugtas aan zijn stuur hangen.

Airbags en navigatiesystemen

Bij deze controle bleek dat de man inbrekerswerktuig en diverse airbags en navigatiesystemen bij zich had. Na onderzoek bleek er in ieder geval bij één auto aan de Voordijk te zijn ingebroken. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Adres in navigatie

Eén van de navigatiesystemen bevatte een thuisadres waardoor agenten een adres konden achterhalen. Daar bleek voor de deur een auto te staan waar onder meer de airbags uit waren gehaald. De eigenaar is benaderd voor het doen van aangifte. De politie is nog op zoek naar de eigenaren van de overige spullen.

Aangifte

Politie Barendrecht: “Als u meer informatie heeft of als er in uw voertuig ingebroken is, neem dan contact met ons op via 0900-8844. Het doen van aangifte is belangrijk voor ons onderzoek.

Afgelopen nacht hebben wij op de Voordijk in Barendrecht een autoinbreker aangehouden. Deze verdachte had, naast…

Posted by Politie Barendrecht on woensdag 3 juni 2015

« | »