Auto op zijn kop en dronken doorrijder bij dubbele aanrijding Dierensteinweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Op het kruispunt van de Dierensteinweg bij de op en afrit naar de A15 heeft vanavond (Woensdag 11 februari 2015) een dubbele aanrijding plaatsgevonden. Bij het opruimen van de rommel en het weghalen van de voertuigen reed een automobilist vervolgens dwars door de afzetting. Een ambulance kwam voor de aanrijding met spoed ter plaatse.

Auto op zijn kop

Bij de eerste aanrijding kwamen twee auto’s met elkaar in botsing en rolde één van de twee auto’s op zijn kop. De auto lag onderaan de afrit van de A15 op het kruispunt. Politie heeft het verkeer om het ongeval heengeleid. Voor zover bekend is één persoon met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Alcohol

Tijdens de afhandeling van het eerste ongeval vond een tweede aanrijding plaats. De veroorzaker hiervan is doorgereden en werd later staande gehouden door de politie. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol.

Dwars door afzetting

Terwijl agenten het wegdek schoon bezemden (voornamelijk glas) en twee bergingsvoertuigen druk waren met het weghalen van de vier auto’s, reed een automobilist door de afzetting heen. Niet een beetje erdoorheen, maar gewoon tussen de politie en omgeslagen auto door en met een zigzag tussen de pionnen verder de Dierensteinweg op.

Een agent is direct in zijn auto gesprongen om de automobilist staande te houden. Verderop is de auto stopgezet en is de bestuurder aangesproken op zijn actie.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »