Traumahelikopter en andere hulpdiensten voor een reanimatie naar de Banjohof in Barendrecht

Vanmiddag om kwart voor 4 zijn de verschillende hulpdiensten met spoed opgeroepen naar de Banjohof. Zowel de brandweer, ambulance, politie en de traumahelikopter zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Het bleek te gaan om persoon die in een woning een hartstilstand heeft gehad. De hulpdiensten zijn gaan reanimeren. Even later is ook de ladderwagen van de brandweer uit Rotterdam met spoed opgeroepen. Deze wagen is opgeroepen om te assisteren bij het afhijsen van de persoon uit de woning. Toen de ladderwagen eenmaal ter plaatse was en de ladder klaar stond om de persoon naar buiten te hijsen is de actie afgebroken. Kort daarna zijn ook de hulpverleners van de traumahelikopter weer vertrokken.

Vanwege het tijdstip en de locatie was het dit keert een stuk drukker rond de helikopter en de locatie van de hulpverlening. Er was dan ook veel politie aanwezig om iedereen op afstand te houden. De traumahelikopter stond in het park naast de Spinetstraat.

Vanochtend is de traumahelikopter ook al in Barendrecht geland. Toen was de locatie Platehaven in Carnisselande, ook hier ging het om een reanimatie.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »