Meisje en man gewond bij aanrijding fiets en scooter aan de Voordijk in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Vrijdag 18 juli 2014) om vijf voor vijf is een ambulance en de politie gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Voordijk.

Ter plaatse bleek een aanrijding plaats te hebben gevonden tussen een man op een scooter en een meisje op een fiets. Het meisje is door ambulancepersoneel op de brancard gelegd en aan haar verwondingen behandeld in de ambulance. De man werd in dezelfde ambulance behandeld. Beiden hadden bebloede ellebogen en de man zijn shirt was gescheurd.

Het ongeval vond plaats bij de fiets op- en afrit aan de Voordijk ter hoogte van de Dudokdreef. De politie is ter plaatse geweest en heeft verklaringen van getuigen opgenomen. Het meisje is opgevangen door haar ouders. De man van de scooter is opgehaald en heeft de licht beschadigde scooter meegenomen in een aanhanger.

Terloops werden nog twee dames op een scooter apart genomen door een agent. De bestuurster werd aangesproken op de snelheid waarmee ze langs het ongeval en de ambulance reed. Ze is er met een waarschuwing vanaf gekomen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »