Politieauto

BARENDRECHT – Een 14-jarige jongen is gisteravond (Woensdag 28 augustus 2024) in zijn gezicht geslagen op de Leedeweg/Boezemweg in Barendrecht. De vader van het slachtoffer geeft aan dat zijn zoon gisteravond (Woensdag 28 augustus 2024) rond 20:40 uur vanaf de Boezemweg naar de Leedeweg fietste toen hij moest uitwijken voor een stoet racefietsers. Blijkbaar ging dat niet helemaal goed, dus “hij heeft zich verontschuldigd“, aldus de vader van de jongen.

Een andere fietser, die niet tot de groep behoorde waarvoor in eerste instantie werd uitgeweken, heeft de jongen daarna “zonder pardon op zijn gezicht geslagen“, zo laat de vader weten. Waarom de man dit deed is onbekend.

De jongen heeft aan de klap een dik blauw oog overgehouden en is door de schrik vandaag (Donderdag 29 augustus 2024) niet naar school geweest. De vader heeft een afspraak bij de politie gemaakt om aangifte te kunnen doen.

Vrienden van de jongen zijn getuige geweest van het incident. De man die heeft geslagen betreft een man van 50 á 60 jaar oud, hij reed op een racefiets, had krullen en had een helm op. Hij had een geel met zwart pak aan. Na de klap is de man doorgefietst en niet meer gezien.





« | »