Politie valt met heftruck bedrijfspand binnen op bedrijventerrein Bijdorp

BARENDRECHT – De politie is vanochtend (Vrijdag 1 december 2023) een bedrijfspand binnengevallen aan de Bijdorp-West op bedrijventerrein Bijdorp in Barendrecht. Rond half tien vanochtend (Vrijdag 1 december 2023) verzamelde zich diverse politieagenten op en rond het bedrijventerrein. Vanaf een parkeerplaats in de naastgelegen woonwijk reed een politietakelwagen met een heftruck erop richting het bedrijventerrein.

Op het bedrijventerrein is de heftruck gebruikt om het rolluik van het bedrijfspand open te maken. Het betreffende bedrijfspand was een week eerder al gesloten door de gemeente, op grond van de opiumwet. Het pand is op 22 november 2023 voor een periode van 6 maanden gesloten en tot die tijd was het verboden om in het pand aanwezig te zijn.

Een woordvoerder van de politie kon vanochtend (Vrijdag 1 december 2023) alleen melden dat het een lopend onderzoek betreft en dat agenten het pand hebben doorzocht. Over de achtergrond van de doorzoeking en of er aanhoudingen zijn verricht wilde de politie nog niets zeggen.

Agenten hebben vanochtend (Vrijdag 1 december 2023) het pand doorzocht en er zijn in de omgeving camerabeelden veilig gesteld. Gedurende de doorzoeking werd de toegangsweg naar het bedrijventerrein ook door de politie in de gaten gehouden.

« | »