Politieauto (Centrum Barendrecht)

BARENDRECHT – De politie heeft vannacht (Woensdag 21 september 2022) de rolluiken en sloten van een beautysalon op de Middenbaan opengebroken. De beautysalon opende begin 2021 de deuren op de Middenbaan, maar was al snel na de opening weer voor lange tijd gesloten. Afgelopen zaterdag vond een heropening van de salon plaats.

De politie heeft vannacht (Woensdag 21 september 2022) de rolluiken van de salon opengebroken en vervolgens urenlang onderzoek verricht in het pand. Een getuige meldt dat er politie(speur)honden zijn ingezet om het pand te doorzoeken. Ook zouden er computers/gegevensdragers in beslag zijn genomen.

Over de achtergrond van het onderzoek wil de politie ‘in verband met het lopende onderzoek’ nog niets melden. Het is niet bekend wat de verdenkingen zijn en of er aanhoudingen zijn verricht. Het onderzoek is in handen van de politie Den Haag.

Vorig jaar werd in Barendrecht, een maand na de opening van de salon, de woning beschoten van de eigenaar van de beautysalon. Een man op een scooter schoot toen op de woning in Carnisselande.

« | »