Politie achtervolgt auto vanaf 3e Barendrechtseweg: Vuurwapens aangetroffen in auto aan de Strausslaan

BARENDRECHT – Gisteravond (Dinsdag 17 mei 2022) heeft er een korte achtervolging plaatsgevonden vanaf een parkeerplaats aan de 3e Barendrechtseweg. De politie wilde hier een witte Volkswagen Polo controleren omdat er veel rommel rond de auto lag. Toen ze de inzittenden hierop aan wilden spreken, gingen deze er met hoge snelheid vandoor.

De politieagenten volgden hen via de 2e Barendrechtseweg en de Middeldijk naar de Strausslaan. Op de Strausslaan, op de hoek met de Spinetstraat, lieten ze de auto staan en gingen er rennend vandoor. In de auto werden vervolgens twee vuurwapens aangetroffen. Naar de inzittenden is de politie nog op zoek.

Parkeerplaats

De politie zoekt getuigen die gisteren (Dinsdag 17 mei 2022) (dinsdag 17 mei) een witte Volkswagen Polo op een parkeerplaats op de 3e Barendrechtseweg hebben zien staan. Wie heeft dinsdagavond voor 20.30 uur de Volkswagen Polo met de inzittenden gezien op de parkeerplaats aan de 3e Barendrechtseweg? De politie komt graag met u in contact. U kunt bellen met het algemene telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook, bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

De politie heeft geen signalement van de inzittenden gedeeld of een exact aantal inzittenden bekend gemaakt.

Artikelfoto (ingezonden): De auto waarin de inzittenden op de vlucht sloegen en achterlieten aan de Strausslaan

« | »