Minderjarigen vallen op hekwerk aan het Achterom, omstanders treffen ze onwel aan

BARENDRECHT – Politie en ambulance zijn vanmiddag (Vrijdag 29 april 2022) rond 14:15 uur met spoed gealarmeerd voor een melding van een ongeval aan het Achterom in Barendrecht. De politie had een melding ontvangen dat er 2 personen onwel op straat lagen. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse.

Aan het Achterom bleken 2 minderjarige meiden tegen een hekwerk rond de bouwplaats te zijn gevallen. De hekken staan hier naast tussen het voetpad en de bouwplaats op het parkeerterrein. Eén van de meiden lag minuten lang vrijwel roerloos op de grond/half op het hekwerk. Ze werd enkele minuten later omhoog geholpen door medewerkers van de ambulance, maar kon moeilijk op haar benen blijven staan. Ze is op de brancard geplaatst en naar de ambulance overgebracht. Het andere meisje was volgens omstanders iets meer bij kennis, maar daar ging het ook niet goed mee.

Volgens omstanders ter plaatse waren de twee voorafgaand aan de val al niet meer volledig bij kennis (dat zou dus niet door de val zijn gekomen, maar daarvoor al). Beiden zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis, zo laat een woordvoerder van de politie weten. De politie heeft hun familie ingelicht.

« | »