Vader en zoon belanden met auto in slootje langs Sweelincklaan in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Politie, brandweer en ambulance werden vanochtend (Zondag 11 mei 2014) om kwart over elf met spoed gealarmeerd voor een melding aan de Sweelinckaan. De brandweer werd opgeroepen voor een mogelijke brand, maar nader bericht van de politie maakte duidelijk dat het ging om een voertuig te water.

De auto is ter hoogte van de Harmonielaan/Bachlaan van de weg geraakt. De auto is daarbij tegen een boom gebotst en vervolgens in een lager gelegen slootje tot stilstand gekomen. Nog voor aankomst van de hulpdiensten waren de inzittenden (vader met kind) al uit de auto. Vanwege de klap die ze hierbij maakten is een ambulance ter plaatse gekomen. Na een controle bleek dat ze niet gewond zijn geraakt.

De brandweer is nog aanwezig geweest en heeft het voertuig gecontroleerd. Na een korte inzet konden zij weer terug naar de kazerne. Hoe het voertuig te water kon raken is niet bekend. De politie heeft het verkeer over de Sweelincklaan (tussen de Harmonielaan/Bachlaan en de Middeldijk) over één rijbaan geleid.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »