Auto te water aan de Portlandsebaan in Barendrecht

Vanochtend om 11 uur heeft de politie melding gemaakt van een auto te water aan de Portlandsebaan. Ter plaatse bleek er inderdaad een auto in het water te liggen, maar de inzittende had het voertuig al zelfstandig verlaten. Hij is via het raampje aan de bestuurderskant op het dak van de auto geklommen en is vervolgens op de kant gesprongen.

De jonge bestuurder is mogelijk verrast door de plotselinge hagelbui en heeft hierdoor de macht over het stuur verloren. Toen hij van de weg af schoot heeft hij een klein boompje geraakt, deze is ook in de sloot terecht gekomen.

Een ambulance is kort ter plaatse geweest om de jongen te onderzoeken, maar deze heeft er geen letsel aan overgehouden. Een half uur later is de berger ter plaatse gekomen die de auto op het droge heeft getrokken en heeft afgevoerd.

De Portlandsebaan is in de richting van Barendrecht naar Rhoon de gehele tijd dicht geweest. Auto’s werden door de politie omgeleid.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »