Politieauto

BARENDRECHT – Een 16-jarig meisje heeft zich gisteren (Woensdag 29 december 2021) bijzonder onveilig gevoeld op het fietspad langs de Rhoonse Baan (Portland) en Carnisser Baan in Barendrecht, zo meldt familie van het meisje aan BarendrechtNU. Ze willen anderen graag waarschuwen: “Mijn dochter is flink overstuur.

Het meisje werd gisteravond (Woensdag 29 december 2021) rond 22:00 uur achterna gezeten door een groep van vier jongens terwijl ze op haar fiets onderweg was naar huis. Al schreeuwend en toeterend reden de vier jongens op 2 scooters achter het meisje aan richting Barendrecht. Dit gebeurde nadat er ter hoogte van het tankstation langs de Rhoonse Baan zwaar (illegaal) knalvuurwerk haar richting op was gegooid.

Het meisje heeft telefonisch familie kunnen inlichten over wat er aan de hand was en is zo snel mogelijk de woonwijk in Barendrecht in gefietst. De achtervolgers zijn afgehaakt toen bekenden van het meisje haar tegemoet kwamen rijden. Het meisje is niet gewond geraakt, maar wel flink overstuur.

De politie is gisteravond (Woensdag 29 december 2021) niet direct ingeschakeld, maar er is bij de politie wel melding gemaakt van het incident. De politie heeft vanavond (Donderdag 30 december 2021) contact opgenomen met de meldster om de zaak verder te onderzoeken.

« | »