Vrouw gewond bij kop-staart aanrijding op Dierensteinweg, Ferrari met schade en lekkage afgevoerd

BARENDRECHT – Vanmiddag (Vrijdag 16 juli 2021) om kwart voor twee heeft een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Dierensteinweg in Barendrecht. Op het viaduct over het spoor waren drie auto’s op elkaar gebotst.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Een vrouw uit een auto waar een andere auto achterop botste raakte gewond, ze is behandeld en meegenomen in de ambulance.

Ongeval

Bij de kop-staart aanrijding waren drie personenauto’s betrokken. Het achterste voertuig liep de meeste schade op, deze Ferrari moest als enige worden opgehaald door een berger, de twee andere voertuigen konden nog naar een locatie verderop worden gereden. Nadat de Ferrari op het bergingsvoertuig was geladen begon deze te lekken. Door de lekkage moest de Dierensteinweg nog iets langer afgesloten blijven, het bergingsbedrijf en een extra ingeschakeld bedrijf hebben de (koelvloeistof en/of hydrauliek) olielekkage opgeruimd.

Verkeer Barendrecht uit heeft ongeveer 20 minuten volledig stilgestaan vanwege de hulpverlening bij het ongeval. Even na 14:00 uur kwam extra politie ter plaatse om het verkeer rond het ongeval te leiden. Om en om is het verkeer langs het ongeval geleid.

« | »