Fietser door auto aangereden op kruising Leeuwenburg / Konijnenburg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Om tien over zes vanavond (Vrijdag 11 april 2014) zijn politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval aan de Leeuwenburg. De politie maakte melding van een aanrijding tussen een auto en een fietser.

Ter plaatse bleek een man op zijn fiets te zijn aangereden op de kruising van de Leeuwenburg met de Konijnenburg. De man heeft voor zover bekend hoofdletsel opgelopen en moest mee naar het ziekenhuis. Mogelijk vanwege het hechten van de wond.

De auto heeft aan de voorzijde lichte schade opgelopen: enkele krassen en schade aan de kentekenplaat. De fiets is bij de aanrijding aan de voorkant geraakt, het voorwiel raakte verbogen.

De politie heeft het incident verder afgehandeld met de bestuurster van de auto en de andere inzittenden. Bij de vrouw werd, als onderdeel van de standaard procedure, een blaastest afgenomen.

Op de betreffende kruising en dezelfde soort kruising aan de andere kant van de wijk gebeuren wel vaker aanrijdingen tussen auto’s en fietsers/scooters.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »