Politieauto, Dierensteinweg, Barendrecht

BARENDRECHT – Gisterochtend (Woensdag 2 juni 2021) omstreeks 11:15 uur is een 14-jarig meisje aangereden op de kruising van de 1e Barendrechtseweg met de Dierensteinweg, zo meldt de moeder van het aangereden meisje aan BarendrechtNU. De bestuurder van de auto is na het ongeval doorgereden. Het meisje was onderweg naar school.

Ze heeft een zwaar gekneusde heup, verstuikte enkel en pijn in het lichaam overgehouden aan de aanrijding: “De dader is doorgereden zonder te vragen hoe het met haar was. Ook omstanders deden niks.

Zwarte auto

De familie is op zoek naar getuigen van het ongeval en wil graag weten die de bestuurder van de auto was. Het gaat om een zwarte Volkswagen auto, mogelijk een VW Polo. Op het voertuig zat een witte kentekenplaat met in ieder geval de nummer 8 en 7 erin, het exacte kenteken is niet bekend. De aanrijding vond plaats op het zebrapad, de auto zou daarvoor door rood hebben moeten rijden. Het voertuig kwam vanaf de Henry Dunantlaan en reed, rechtdoor, richting de Bongerd. De moeder van het meisje geeft aan dat er nog aangifte zal worden gedaan bij de politie.

Indien u iets heeft gezien van het ongeval en/of de mogelijk betrokken auto kunt u contact opnemen met BarendrechtNU (uw informatie en contactgegevens zullen worden doorgestuurd naar de moeder van het meisje).

« | »