Woning beschoten aan de Meerwedesingel, dader op scooter gevlucht

BARENDRECHT – Gisteravond (Maandag 5 april 2021) omstreeks half tien ‘s avonds is een woning beschoten aan de Meerwedesingel in Barendrecht. De bewoner dacht in de eerste instantie dat het om vuurwerk ging, maar treft even later een gat in een van de kozijnen aan. Hierna heeft ze de politie ingeschakeld.

Aan de voorzijde van de woning was schade zichtbaar aan het houtwerk rond een raam. Niemand raakte gewond. De recherche heeft het incident in onderzoek.

Agenten hebben in de omgeving uitgekeken naar de dader: Een donkergeklede man zou na het beschieten van de woning mogelijk zijn gevlucht op een scooter. In de wijk en op de rondweg van Barendrecht werd direct na het incident naar de dader gezocht.

Getuigen gezocht

De politie stelt een buurtonderzoek in. Camerabeelden worden uitgekeken. Alle informatie met betrekking tot deze zaak is welkom. Mogelijk zijn er mensen die iets verdachts gezien in de omgeving van de Meerwedesingel die maandagavond.  Of is er iets anders opgevallen. Heeft u meer info? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 , Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of maak gebruik van de onderstaande tipformulier.

De politie vraagt omwonenden om eventuele camerabeelden in de omgeving van het incident veilig te stellen en naar de politie te sturen. Ook dashcambeelden van automobilisten die rond dat tijdstip in de omgeving waren kunnen mogelijk van meerwaarde zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BarendrechtNU.nl (@barendrechtnunl)

« | »