Politieauto in het centrum van Barendrecht

BARENDRECHT – In de nacht van zaterdag op zondag, om ongeveer 03.30 uur, is een man in Barendrecht overvallen en beroofd van zijn autosleutels, geld en dure horloge. De overval vond plaats aan de Waalstraat, nabij de politiepost aan de Maasstraat.

Vuurwapen

Het slachtoffer werd zondagnacht opgewacht door een man die hem onder bedreiging van een vuurwapen dwong zijn dure horloge, de autosleutels van zijn Porsche en geld af te geven. Het geld betrof de dagopbrengst van zijn horecagelegenheid in Rotterdam.

Tijdens de overval bleek dat er nog twee mannen bij de overval betrokken waren. De drie gingen er na de overval rennend vandoor.

Getuigen

Agenten hebben direct een onderzoek ingesteld, maar de drie niet meer aangetroffen. De politie hoopt nu dat er mensen getuige zijn geweest van de overval of dat er misschien iemand over camerabeelden van de overval of de vluchtende daders beschikt. Als dat het geval is, neem dan contact op met de politie op via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

« | »