Motorrijder ernstig gewond bij ongeval op Carnisser Baan, motor stort vanaf autoweg in fietserstunneltje

BARENDRECHT – [Foto’s] Om kwart voor vijf vanmiddag (Zaterdag 21 maart 2020) heeft een motorongeval plaatsgevonden op de Carnisser Baan. Een motorrijder raakte hier ernstig gewond nadat hij van de weg raakte en bij het fietserstunneltje ter hoogte van het zwembad crashte.

De motor kwam vanaf het hoger geleden wegdeel met een klap tot stilstand op het lager gelegen fietspad, zo verklaarden getuigen.

Motor meegenomen

De motorrijder lag gewond op de grond tussen de vangrail van de Carnisser Baan en het hek boven de fietserstunnel. De man heeft op locatie de eerste medische hulp gehad en is daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een opgeroepen trauma-arts per traumaheli is niet meer ter plaatse gekomen. De Carnisser Baan is ten tijde van de afhandeling van het incident afgesloten geweest tussen de Noorder- en Zuidersingel.

De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek verricht naar het incident en het betrokken (verlengde) motorvoertuig. Nader onderzoek naar de status en herkomst van de motor bleek nodig. Het kenteken is via het RDW register niet terug te vinden. Het beschadigde voertuig is door de politie meegenomen.

De Carnisser Baan was om half zes weer vrijgegeven voor autoverkeer, het fietserstunneltje is nog enige tijd afgesloten geweest voor fietsers en wandelaars in verband met het politieonderzoek.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »