Massale uitruk hulpdiensten voor melding 'kind te water' Sweelincklaan in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Om kwart voor drie vanmiddag (Zaterdag 22 februari 2014) zijn de hulpdiensten massaal met spoed gealarmeerd voor een ongeval bij het water aan de Sweelincklaan. Vijf brandweervoertuigen, een ambulance en de politie kwamen ter plaatse.

Eenmaal aangekomen bij de incident locatie werd al snel duidelijk dat er niets ernstigs aan de hand was. Een groepje kinderen had hun skelter langs het fietspad geparkeerd en zijn vervolgens met een bootje en een vlot naar een eilandje middenin het water gegaan. Zo snel als de hulpdiensten ter plaatse kwamen konden ze ook weer vertrekken.

De kinderen stonden ondertussen enigszins verbaasd om zich heen te kijken op het eilandje. De politie heeft vanaf de kant met ze gesproken en verdere hulp bleek niet nodig. De drie jongens waren al langere tijd op het eilandje aan het spelen voordat de melding werd gemaakt.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »