Automobilist gereanimeerd na botsing tegen gevel van woningen aan de Sikkelwei

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Dinsdag 19 november 2019) is een automobilist met zijn auto tegen de gevel van 2 woningen aangereden aan de Sikkelwei. De bestuurder was onwel geworden. De auto raakte van de weg, reed door een voortuin en botste vervolgens tegen de gevel van de woningen.

De bewoners waren op het moment van het ongeval thuis en schrokken van de harde klap. De hulpdiensten (politie, brandweer, ambulances en traumahelikopter) werden direct gealarmeerd en waren snel ter plaatse.

Schade aan gevel

De automobilist is door de hulpdiensten uit de auto gehaald. Er werd direct begonnen met reanimeren. Hij is in de ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De huidige toestand van het slachtoffer is niet bekend.

De klap tegen de gevel is zo hard geweest dat de airbags in de auto zijn afgegaan. De auto is daarna een stukje terug gerold om vervolgens tot stilstand te komen. Medewerkers van de gemeente en bouw- en woningtoezicht zijn ter plaatse gekomen.

Het Mobiel Medisch Team (MMT) zette even na acht uur vanochtend (Dinsdag 19 november 2019) de landing in op een weiland naast het ongeval, bij Campus Lagewei. Om half negen, nadat het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd, is de traumahelikopter weer opgestegen en vertrokken.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »