NS station Barendrecht beschoten, vermoedelijk met luchtbuks

BARENDRECHT – [Foto’s + Update] De politie onderzoekt gaatjes in de ruiten van het NS station van Barendrecht. Rond half vijf vanmiddag (Woensdag 12 februari 2014) liet de politie weten dat er een meerdere gaten waren aangetroffen en dat het vermoeden bestaat dat iemand met een luchtbuks op het station heeft geschoten.

De afgelopen dagen hebben er meer incidenten plaatsgevonden rond het station van Barendrecht: een brandje in een oude loods naast het station, bij een bedrijf naast het station raakte een vrachtauto beschadigd door een brand en gisteravond (Dinsdag 11 februari 2014) vond er een (gewapende) overval plaats op de overkapping van het station.

Update 13 februari, 19:00

Aan de zuidelijke zijde van het station bevinden zich zo’n zeven gaatjes in de ruiten van de overkapping boven spoor drie en vier. Op de betreffende locatie staan meerdere bordjes waarin wordt aangegeven dat er cameratoezicht is, of er beelden zijn van de verdachte is niet bekend.

Heeft u informatie die de politie verder kan helpen bij het onderzoek? Dan kunt u uw informatie doorgeven via telefoonnummer 0900-8844.
Fotograaf: Politie, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »