Vrouw zwaargewond door aanrijding met tram aan de Avenue Carré

BARENDRECHT – Rond half vier vanmiddag (Dinsdag 3 september 2019) heeft er een aanrijding tussen een auto en tram plaatsgevonden aan de Avenue Carré. Ter hoogte van het tramviaduct bij de Vossenburg werd de auto geramd door een tram die het viaduct af kwam rijden.

De auto werd na de klap door de tram van de weg afgeduwd, de vrouw kwam bekneld te zitten in haar auto. De brandweer is met spoed opgeroepen en heeft de vrouw uit de auto kunnen halen. Enkele inzittenden van de tram zijn gecontroleerd op letsel.

Zwaargewond

De vrouw is volgens de hulpdiensten zwaargewond geraakt door de aanrijding en overgebracht naar het ziekenhuis. Ambulancemedewerkers en een trauma-arts hebben de vrouw ter plaatse hulp verleend.

Het tramverkeer in Carnisselande werd volledig stilgelegd voor de afhandeling van het ongeval. Het zwaarbeschadigde voertuig is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

De politie moest een (ruime) afzetting rond het ongeval maken vanwege de toestroom van omwonenden die kwamen kijken wat er aan de hand was. Doordat de tram nog op de weg stond (en de afzetting met linten) is een deel van de Avenue Carré afgesloten geweest.

Vier maanden geleden vond op precies dezelfde plek een soortgelijk ongeval plaats. Ook toen werd een automobilist geschept door een tram die het viaduct af kwam rijden.

« | »