Gewonde bij aanrijding tussen auto en quad op de Kilweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Rond kwart over vier vanmiddag (Zaterdag 20 juli 2019) heeft er ter hoogte van de kruising met de Middelweg een ongeval plaatsgevonden op de Kilweg. Een auto en quad kwamen met elkaar in botsing bij de oversteekplaats van het Kilpad naar de Middelweg.

Een van de betrokkenen is hierbij gewond geraakt en aan onbekend letsel behandeld in de ambulance. De politie is ter plaatse om het incident af te handelen.

Auto is de bosjes

De auto reed op de Kilweg richting de 3e Barendrechtseweg en kwam na de aanrijding tot stilstand in de groenhaag langs de Kilweg. Een inzittende van deze auto raakte gewond en wordt in de ambulance behandeld. Zowel de auto als de quad hebben schade opgelopen. Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de auto af te voeren.

Naar verluidt hebben beide betrokkenen verklaard groen licht te hebben gehad. Tijdens de afhandeling van het ongeval heb ik zelf ondervonden dat fietsers/voetgangers groen kregen, terwijl er tegelijkertijd nog 2 á 3 auto’s aan kwamen rijden vanaf de Kilweg en/of Middelweg. Mogelijk staan de stoplichten verkeerd afgesteld.

« | »