VIDEO: Overvaller slaat medewerker van autoverhuur aan de Kooiwalweg met pistool op hoofd

BARENDRECHT – [Video] Op dinsdag 26 februari vond een overval plaats op autoverhuurbedrijf Korpershoek aan de Kooiwalweg in Barendrecht. Een man kwam op deze dinsdagochtend rond 7:30 uur het pand binnen toen hier één medewerker aanwezig was.

De man kwam in donkere kleding en met bivakmuts het bedrijf binnen en bedreigde de medewerker met een vuurwapen. Ook gaf de overvaller met het vuurwapen een klap op het hoofd van de medewerker. De man doorzocht de toonbank en sloeg op de vlucht met als buit een portemonnee met geld en een aantal laptops. De laptops werden na de overval teruggevonden aan de Sapphostraat in Rotterdam Lombardijen. De politie vermoedt dat de man op een fiets is gevlucht.

De politie vraagt getuigen om zich te melden als ze de man herkennen of iets opvallends hebben gezien in de buurt van de Kooiwalweg op die betreffende dinsdagochtend. De politie spreekt van “een forse blanke gemaskerde man, tussen de 1.80 en 1.90 meter lang”. Tips doorgeven kan via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12.
Video: Bureau Rijnmond, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »