Meerdere gewonden bij aanrijdingen op 1e Barendrechtseweg, IJsselmondse Randweg en Talmaweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren moesten de hulpdiensten in Barendrecht tot vier keer toe in actie komen voor een aanrijding met letsel. Bij in ieder geval drie van deze incidenten raakte een betrokkene gewond.

De aanrijdingen vonden plaats op de 1e Barendrechtseweg, de A15, de IJsselmondse Randweg en de Talmaweg/Boerhaavelaan. In de avond moest de politie ook nog met spoed naar een melding van een steekincident aan het Tomatenpad.

Aanrijdingen

De kop-staart aanrijding op de 1e Barendrechtseweg vond vlak voor het middaguur plaats. Een personenauto botste op de achterzijde van een andere personenauto. In deze voorste auto had een vrouw last van haar nek. Ambulancepersoneel heeft haar onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen zijn met de schrik vrijgekomen. Omstanders van het ongeval boden direct eerste hulp.

Om 12:45 vond er een ongeval met letsel plaats op de A15 ter hoogte van de Lorentzweg. Een ambulance werd met spoed ter plaatse gevraagd. Een berger heeft het schadevoertuig moeten afvoeren, over eventueel letsel van inzittende(n) is niets bekend.

Om kwart over twee ‘s middags moesten politie, brandweer en ambulance met spoed uitrukken voor een ongeval met mogelijke beknelling op de IJsselmondse Randweg. Een automobilist bleek hier op een betonblok langs de weg te zijn gebotst waarna de auto op de zijkant terecht is gekomen. De brandweer heeft de bestuurder van de auto via de achterzijde uit het voertuig kunnen helpen. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond acht ‘s avonds werd een ambulance met spoed naar de Talmaweg gestuurd, de politie kwam eveneens met 2 wagens met spoed ter plaatse. Op de kruising van de Talmaweg met Voordijk/Boerhaavelaan bleken twee brommers met elkaar in botsing te zijn gekomen. Beide bestuurders zijn gecontroleerd op letsel, één van de bestuurders is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft (getuigen)verklaringen opgenomen en het incident afgehandeld.

Steekincident

De politie maakte om tien voor acht ‘s avonds ook nog melding van een steekpartij aan het Tomatenpad in Barendrecht. Meerdere politie eenheden kwamen met spoed naar het incident. Agenten hebben bij een woning met een vrouw gesproken, ze zou letsel in haar gezicht hebben opgelopen. Het is onduidelijk of er daadwerkelijk een steekincident heeft plaatsgevonden: diverse politiewagens waren kort na aankomst alweer vertrokken.

Foto’s
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »