Veel schade bij aanrijding tegen boom en tussen personenauto's op de Henry Dunantlaan

BARENDRECHT – Op de Henry Dunantlaan heeft vanmiddag (Zaterdag 19 januari 2019) om tien voor twee een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden. Eén van de voertuigen is daarbij tegen een boom gebotst (onduidelijk of dit voor of na de aanrijding gebeurde). Een derde automobiliste raakte ook betrokken bij het ongeval toen ze werd aangetikt na de eerdere botsing.

Een ambulance werd met spoed gealarmeerd. De inzittenden van de voertuigen zijn gecontroleerd op letsel. In ieder geval één man is behandeld aan verwondingen aan zijn hand en een vrouw had last van haar hoofd. Niemand raakte ernstig gewond. De voertuigen daarentegen liepen veel schade op.

Botsing

De voertuigen kwamen met elkaar in botsing op het stuk Henry Dunantlaan tussen de rotonde van bedrijventerrein Bijdorp en de Efteling rotonde (Boerhaavelaan). Vanwege de afhandeling van het incident is de weg in beide richtingen afgesloten. De politie is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te helpen bij het invullen van de schadeformulieren.

Een bergingsvoertuig heeft de schadevoertuigen afgevoerd. Om 15:25 uur is de weg weer vrijgegeven.

« | »