Vandaal vernielt 17 bomen op Campus Lagewei, gemeente zoekt dader(s)

BARENDRECHT – Eind november zijn er drie bomen vernield op het terrein bij Calvijn Groene Hart. Dit weekend hebben de vernielers opnieuw toegeslagen, waarbij nog 14 bomen hak- en zaagwerk moesten ondergaan. Deze bomen bevonden zich in het groengebied tussen Calvijn Groene Hart en sporthal Lagewei, zichtbaar vanaf de Kilweg.

In totaal zijn er sindsdien 17 bomen vernield in het gebied. Het is niet bekend of er één of meerdere vandalen bij betrokken zijn.

Dader(s)

In samenwerking met politie, bewoners en Calvijn Groene Hart probeert de gemeente de dader(s) te achterhalen. Mogelijk zijn er mensen die bij het passeren van de locatie iets gezien of gehoord hebben of mensen die andere informatie hebben die met de vernieling in verband kan staan. De gemeente vraagt deze mensen om contact op te nemen. Dat kan via het algemene nummer, 14-0180, of per e-mail via schadeverhaal@bar-organisatie.nl.

Hopelijk kunnen hiermee de daders achterhaald worden en hoeven de kosten van dit vandalisme niet ten laste van de gemeenschap te komen“, aldus een ambtenaar van de gemeente Barendrecht,

« | »