18-jarige vrouw gewond door uitwijkmanoeuvre op de Voordijk: Man op scooter doorgereden

BARENDRECHT – Gistermiddag (Woensdag 20 juni 2018) heeft er op de Voordijk een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee scooters waren betrokken. De scooter van het slachtoffer liep schade op en de 18-jarige vrouw raakte zelf gewond. Ze is nu op zoek naar de andere betrokkene: De man op de andere scooter is na het ongeval doorgereden.

Het ongeval gebeurde gisteren (Woensdag 20 juni 2018) rond 15:40 uur op de Voordijk, ter hoogte van de steile fietsersbrug over de Carnisser Baan. De vrouw werd snel geholpen door een aantal omstanders die het ongeval zagen gebeuren: “2 vrouwen en een man op een fiets zagen het gebeuren en hebben mij geholpen. Super lief!!

Verkeerde weghelft

Ik wilde de brug af rijden, maar toen kwam er een man, ook op een scooter, die zeker wel 50 reed. Hij reed tegen het verkeer in en het ging zo snel dat ik niet eens kon remmen of kon uitwijken. Ik knalde tegen een paal aan en vervolgens lag ik uiteindelijk onderaan de brug met een kapotte scooter, schaafwonden en bebloed“, zo laat de 18-jarige vrouw aan BarendrechtNU weten. De scooter en kleding raakte beschadigd, zelf raakte ze gewond aan haar hand en knieën.

Contact

De vrouw wil graag in contact komen met de man vanwege de schade en het letsel. Er is weinig informatie over hem bekend omdat het allemaal zo snel ging. Het zou gaan om een zwarte scooter en de bestuurder droeg geen helm. Hij is vermoedelijk tussen de 45 en 55 jaar en had (weinig) grijs haar, bijna kaal. “Ik wil graag achterhalen wie deze man is geweest en zo onbeschoft is geweest om ook nog eens door te rijden.

Bent/kent u de betrokkene? Neem dan contact op met BarendrechtNU om in contact te worden gebracht met het slachtoffer van dit ongeval.

Opmerking: Een deel van de verwonding aan de hand (artikelfoto) is vervaagd i.v.m. het detailniveau ervan op de originele foto.

« | »