Vrachtautobrand op A15 Barendrecht veroorzaakt file

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanavond (Maandag 25 november 2013) om half zeven is de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand op de A15. Ondanks dat het volgens de melding zou gaan om een kleine brand werd er een schuimblusvoertuig met spoed naar het ongeval opgeroepen.

Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een brand in een vrachtauto. Het lijkt erop dat de brand meeviel, al minuten na aankomst van de brandweer waren er enkel nog rookpluimen boven de vrachtauto zichtbaar. De brandweer heeft controles uitgevoerd terwijl Rijkswaterstaat het verkeer regelde. De A15 is hierdoor korte tijd volledig afgesloten geweest op de meest noordelijke baan (richting Rhoon).

Nadat was vastgesteld dat de vrachtauto geen gevaar meer vormde voor de omgeving werden automobilisten gecontroleerd langs de vrachtauto geleid. Door het incident is enige vertraging ontstaan op de oprit naar de A15 vanuit Rotterdam en Barendrecht richting het westen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »