Tientallen schoenen in beslag genomen bij groot politieonderzoek aan de Boomgaard

BARENDRECHT – De politie heeft vandaag (Zondag 11 maart 2018) langdurig onderzoek gedaan in een woning aan de Boomgaard. De actie begon vanochtend (Zondag 11 maart 2018) rond half negen en pas tegen drie uur vertrokken de agenten en onderzoekers weer.

Uit de woning zijn tientallen dozen met merkschoenen gehaald en afgevoerd voor verder onderzoek. In totaal werden drie grote kratten (foto, links bovenin) gevuld met losse schoenen en schoenen in dozen.

Onderzoek

Zo’n 10 agenten, waaronder rechercheurs, zijn een groot deel van de dag in de woning bezig geweest. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. Een omwonende heeft aan BarendrechtNU laten weten dat er vanochtend (Zondag 11 maart 2018) een slotenmaker aan te pas moest komen om toegang te krijgen tot de woning. Een andere buurtbewoner zag dat het pad achter de woning ook door de politie was afgesloten ten tijde van deze actie.

Waarschuwing

De politie kon nog geen mededeling doen over de actie aangezien het onderzoek nog loopt. Wel is bekend dat op hetzelfde adres eerder een webshop voor schoenen heeft gezeten waar de Autoriteit Consument & Markt internetters in 2015 al voor heeft gewaarschuwd. De handelsnaam van deze webwinkel is toentertijd uitgeschreven uit het handelsregister.

« | »