Geen gewonden bij aanrijding motor en scooter op de Voordijk in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Om tien over zeven vanochtend (Vrijdag 11 oktober 2013) werd een ambulance met spoed opgeroepen naar de Voordijk, de politie maakte direct melding van een ongeval met letsel. Het incident had plaatsgevonden ter hoogte van de kringloopwinkel.

Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een aanrijding tussen een motor en scooter. De ambulance die met spoed was opgeroepen kon worden afgemeld omdat beide bestuurders geen letsel hadden opgelopen. Zowel de bestuurder van de scooter als de motor hadden veel kleding aan die ze heeft beschermd bij het ongeval.

Tegen acht uur waren de betrokkenen klaar met het invullen van verzekeringspapieren en was inmiddels de berger gearriveerd om de motor op te halen. Gedurende de afhandeling van het incident heeft de politie nog een heel aantal passanten, voornamelijk scholieren, gewaarschuwd vanwege het niet hebben van verlichting op de fiets. Automobilisten werden langs het ongeval geholpen om opstoppingen te voorkomen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »