Auto achterwaards de sloot in langs de Lorentzweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video]Afgelopen week lag stond er aan de andere kant van de Lorentzweg nog een paard in de sloot, vanochtend (Vrijdag 11 oktober 2013) was ging er een auto te water. Rond het middaguur werd een ambulance met spoed naar het incident gevraagd.

Enkele minuten na deze melding liet de politie weten dat het een auto ter water betrof en dat de inzittende allemaal veilig uit het voertuig zijn gekomen. De auto was de weg afgeschoten en achterwaard in de sloot naast de weg beland. De inzittenden hadden het ongeluk nog precies een lichtmast te raken die naast de weg stond, deze is eveneens in de sloot beland.

De eerder opgeroepen ambulance is aanwezig geweest bij het incident, maar kon direct weer vertrekken. De politie is aanwezig gebleven tot de berger de auto uit de sloot kwam halen. De gemeente Barendrecht zal de lichtmast herstellen.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »