Politieauto

BARENDRECHT – In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 november heeft er een mishandeling plaatsgevonden bij de kruising van de Dorpsstraat met de Boerhaavelaan, zo laat familie van het slachtoffer aan BarendrechtNU weten. Het slachtoffer was  rond 1:30 uur ‘s nachts lopend onderweg naar huis toen hij zo’n 20 keer op zijn hoofd werd geslagen door 2 jongens van circa 18 jaar oud.

Het slachtoffer heeft letsel aan zijn hoofd en is daarvoor gisteren (Zaterdag 4 november 2017) naar het ziekenhuis geweest voor onderzoek. Gelukkig is er geen schade aan de hersenen. De namen van de daders zijn inmiddels bekend maar i.v.m politie onderzoek is alle aanvullende informatie van mensen die iets hebben gezien welkom“, aldus de familie (tips).

Gewaarschuwd

Waarom het slachtoffer is mishandeld is hem en zijn familie niet bekend: “Er was geen aanleiding. Hij was bij het verlaten van een horecagelegenheid in de oude dorpskern gewaarschuwd door een meisje waar hij eerder op de avond mee had gesproken. Het meisje had hem per telefoon (WhatsApp, red) medegedeeld dat er zo 2 jongens komen waar hij voor uit moest kijken, hij kent deze jongens niet.

Het incident heeft veel impact gemaakt op het slachtoffer: “hij had een moment van; dit kan ik niet winnen en dit loopt verkeerd af” Nadat de jongen zo’n 20 klappen had gehad, zijn de 2 jongens op hun fiets vertrokken over de Voordijk.

Heeft u iets gezien van dit incident? Neem dat contact op zodat we u in contact kunnen brengen met het slachtoffer.

« | »