Auto tegen vangrail geklapt op verbindingsweg A15 Vaanplein

BARENDRECHT – [Foto’s] Een personenauto is aan het eind van de middag in de vangrail van de A15 terecht gekomen. Het ongeval gebeurde rond half zes ter hoogte van het provinciaal fietspad bij de Henry Dunantlaan. Voor één inzittende is een ambulance ter plaatse gekomen, de jongeman kon uiteindelijk op eigen kracht weer uit de ambulance stappen.

Het verkeer achter het ongeval kwam volledig tot stilstand omdat de enige rijbaan voor de “ring A15” was geblokkeerd door het voertuig (verbindingsweg naar ringweg A15 bij het Vaanplein).

Voorwiel klem in vangrail

Voor zover bekend betrof het een eenzijdig ongeval. De auto is met flinke kracht tegen de vangrail geklapt en in tegengestelde richting op de rijbaan tot stilstand gekomen. Auto onderdelen lagen 15 meter verderop op het wegdek en het voorwiel van de auto zat vastgeklemd onder de vangrail.

Een berger heeft rond half zeven het flink beschadigde voertuig afgevoerd. Rijkswaterstaat heeft zich bezig gehouden met het opnemen en herstellen van de schade aan de vangrail.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »